Tiranë

Sky Hotel

Sky Hotel is located in centre of Tirana and is just a few minutes away from any of the major government institutions of Albania. Our hotel offers the most convenient location and excellent customer service. Our staff is dedicated to making your stay a memorable experience by providing excellent service.
The Sky Hotel Bar is located on the ground floor of the hotel.

Dajti Tower Belvdere

Dajti Tower Belvedere Hotel eshte nje investim i kompanise Dajti Ekspres. Kompania ka investuar ne fushen e turizmit duke krijuar kete hotel ne nje nga vendet me te njohura turistike te qytetit te Tiranes, ne malin e Dajtit. Hoteli ka perfunduar si ndertim ne fillim te vitit 2009 dhe ka filluar te funksionoje me te gjitha sherbimet e tij, gjate muajit Shtator 2009.

Dajti Tower Belvdere

Dajti Tower Belvedere Hotel is an investment of the company “Dajti
Ekspres sha”. Dajti Ekspres is contributing in the development of the tourism
in Tirana building this wonderful hotel, in one of the most known touristic
area called mountain of Dajti. The main area of focus is promoting the
sustainable tourism and the protection of nature.

Dajti Tower  Belvedere Hotel is located in the touristy area of National

Pages

Subscribe to Tiranë